10th Anniversary Edition van ‘Even Stil’

Virtual Reality video of Troubled Soul available now
01/23/2015
Play Happy video online now
01/30/2015

De 10th Anniversary Edition van het album Even Stil van Brainpower is verschenen in de DeLuxe Edition Series van Universal Music. Brainpower is hiermee niet alleen de eerste Nederlandse hiphopartiest in de lijst, maar zijn naam wordt nu opgenomen tussen de albums van een illuster rijtje artiesten zoals Bob Marley, Eric B. & Rakim, Lionel Richie en Marvin Gaye.

Even Stil is het succesvolle derde studioalbum van Brainpower met daarop de hits “Alles” en “Even Stil” waaraan BLØF zijn medewerking verleende. De 10th Anniversary Edition van Even Stil bevat naast de reguliere cd een bonus-cd met daarop vijftien tracks, waaronder vier liveopnamen van Brainpower tijdens Lowlands 2005, alsmede registraties van duetten met BLØF (Even Stil – Live@Ahoy) en Frank Boeijen (De Kleur Van Je Hart).

Brainpower is een van de bekendste en meest consistente hiphopartiesten van Nederland. Hij is goed voor diverse gouden en platina albums en heeft meer dan 200 duizend verkochte albums achter zijn naam staan. De 10th Anniversary Edition van Even Stil verschijnt gelijktijdig met Brainpowers nieuwste studioplaat Determination.

Brainpower is momenteel eveneens in de theaters te vinden met Jörgen Raymann. De rapper en cabaretier trekken voor de voorstelling ‘Twee-eiig’ vanaf januari langs theaters in het hele land.

De 10th Anniversary edition van Even Stil komt uit op vrijdag 6 februari 2015.

Comments are closed.